Barbeque 2012 impressieBeste buren en barbequegenoten,

Voor de derde keer - het begint al een beetje traditie te worden - werd er door een groepje enthousiastelingen  een buurtbarbeque georganiseerd.Het idee is om elk jaar op een andere locatie het grote gebeuren te doen plaatsvinden. Ditmaal bij Imma en William Kuiper op Het Meer 193. Prachtige entourage, en - o wonder - een prachtige avond met een laagstaand zonnetje, die tot tien uur zij best deed om ons wat kleur op de wangen te geven . U kunt het allemaal op de onderstaande foto's controleren. Het is al met al een prima feest geworden, met een hapje en een drankje en een gezellig zamenzijn. In zo'n langgerekte straat, die Het Meer nu eenmaal is en met al die hardwerkende mensen met vaak gezinnen met kleine - en grote - kinderen kom je elkaar niet eens zo vaak tegen. Dan is dit een prima gelegenheid om dat eenmaal per jaar een beetje recht te trekken. Uw fotograaf heeft een dikke 200 foto's gemaakt, daarvan 50 weggegooid en van de overgebleven 150 er 40 uitgeselecteerd om op deze pagina te plaatsen. Wat er na elf uur allemaal gebeurd is heb ik niet meer kunnen vastleggen want toen moest ik van Wiekie naar mijn bedje.

Nog even het volgende. Het kwam zaterdagavond ter sprake en ik vindt het wel een punt. Ik maak foto's en zet ze op deze site. Om iedereen toestemming voor publicatie te vragen is op dat moment een beetje moeilijk. Daarom, via het contactformulier van deze site, kunt u vragen om een bepaalde foto te verwijderen. Ik haal hem er dan per kerende post vanaf.

Ten slotte, namens de buurtgenoten, alle vrijwilligers die mee hebben gewerkt om de barbeque tot zo'n groot succes te maken heel hartelijk dank. Jullie zijn geweldig!

Groeten, Feito


Maak jouw eigen website met JouwWeb